Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel Dominiky Gottové (50) si opět ztropil ostudu. Po alkoholických výstupech, výhrůžkách sebevraždou a intimních zpovědích na sociálních sítích si Timo Tolkki zadělal na problém i v Mexiku, kde trávil pracovní dovolenou.

„Děje se něco zvláštního. Jsem nařčen ze sexuálního obtěžování zpěvačky Katii, ale neudělal jsem nic špatného," svěřil se finský hudebník na svém facebookovém profilu.

„Můj kamarád Moi říká, že se už nemůžu vrátit zpět do Mexika, ale já stejně příští týden pojedu. Je to velmi, velmi zvláštní... Jsem dobrý člověk a nedělám nikomu nic špatného. Vy znáte můj charakter. Zřejmě musím vymyslet nový plán, ale vrátím se příští týden. Katio, jestli tohle čteš, prosím řekni mi, co jsem provedl,“ táže se veřejně zoufalý Tolkki. Jak se zdá, po bouřlivém ukončení románku s mladou zpěvačkou Claudií Pearl řeší Timo další nepříjemnosti s jinou umělkyní.

Později na svůj profil ještě připsal, že podle jeho kamaráda ztratil v Mexiku důvěryhodnost. To ale finský muzikant popírá, údajně má o jeho hudební lekce zájem mnoho mexických studentů.

Netají se ani tím, že si našel odborníka, který bude v Mexiku hájit jeho práva. „Musím zklamat všechny lidi, kteří jsou proti mému návratu do Mexika. Mám právníka, zvací dopis a práci v hudební škole,“ stojí si za svým odhodlaný Timo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám