Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krátce po vánočních svátcích zabalila Alice Bendová (50) kufry a opět vyrazila s rodinou do tepla. Herečka bez krásného počasí, koupání v moři a prohřátého písku prostě nemůže být. Proto si před rokem pořídila byt v jednom z letovisek na ostrově Tenerife, kam při každé volné chvíli odletí.

Její fanoušci na sociální síti jsou tak zvyklí, že je Alice pravidelně zásobuje snímky z dovolené. A většinou se pochlubí i svou sexy figurou v plavkách. Ani tentokrát neudělala výjimku a poslala pozdrav z pláže, na kterém dala na odiv nejen svůj dokonalý úsměv, ale i bujný dekolt v bikinách.

„Dnešní plán je jednoduchý, zaplavat, zaběhat, koupit tinkturu z aloe vera a nějaký hodně koncentrovaný sprej, vyzkoušela jsem si ho tady a neuvěřitelně pomáhá na malá poranění, puchýře, ekzém. A potom pojedeme asi na houby, ale vážně,“ pochlubila se Bendová, která den zahájila na pláži. Na Tenerife má takřka každý den krásných 29 stupňů, takže s rodinou tráví ve vlnách skoro každý den.

Vedle toho absolvují nejrůznější výlety po ostrově. „V horách tady rostou hřiby jako sloní ucha. A k večeru chceme vyrazit na motokáry. Tak to je náš plán. Miluji pořád něco dělat nebo tím, že chci něco dělat, pořád někoho otravovat,“ dodala usměvavá Alice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám