Hlavní obsah
Článek

Obrovský smutek prožívala na konci roku 2019 modelka Lucie Petrišková. Přišla o svoji nejbližší osobu, maminku, která podlehla nemoci.

"Mám pocit, jako bych za poslední dva týdny zestárla o deset let. Nedokážu spočítat, kolikrát jsem ve svém životě použila větu: "Nikdy nevíš kolik času ti tady zbývá, a tak žij jako by žádné zítra už nemělo být."  Ale až před dvěma týdny dny mi život ukázal, kolik kruté pravdy v té jedné větě je," nemůže zastavit slzy Lucie.

"Tolik jsme toho spolu měly naplánováno, tolik jsem ti chtěla říct, a ještě víc jsem toho chtěla ještě vědět. Věta “Maminka nám umřela” mě už navždy bude bodat do srdce jako tupý kůl a já jen doufám, že jednou se s tou bolestí naučím žít,"  doufá modelka.

"Vám všem bych chtěla ze srdce popřát, aby pro vás byl nový rok šťastný, aby vám nikoho nevzal, a abyste v něm měli dost síly, ať už vás potká cokoliv. Važte si svých blízkých a buďte vděční za každou chvíli s nimi, protože nikdy nevíte, která bude ta poslední. Krásný Nový rok 2020, a tobě maminko moje, posílám nahoru pusu," dodala Petrišková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám