Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konec roku 2019 strávila Gábina Partyšová (45) v Dubaji. V oblasti přezdívané Benátky Perského zálivu oslavila moderátorka také příchod roku nového.

Samotné odpočítávání příchodu nového roku prožila sympatická brunetka se svým synem Kristiánem přímo na pláži s výhledem na bombastický ohňostroj.

„V Dubaji jsem byla na Silvestra poprvé. Trávila jsem už Vánoce i Nový rok v teplých krajinách, ale spíš v Karibiku nebo Thajsku,” vysvětlila výběr své destinace Gábina a dále dodala: „Měla jsem v práci volno jen týden, tak jsme volili nejbližší teplo a relativně krátký let.”

Na pláži pak trávila i následující den. Jelikož se bude muset brzy vrátit do mrazivé Evropy, tak se ještě vyhřívala ve slunečních paprscích. O několik fotek z pláže se se Super.cz podělila. „Potkali jsme se na pláži s přáteli a oslavili příchod nového roku,” říká Gábina, která se koncem týdne vrací, jelikož už na Tři krále vysílá Snídani s Novou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám