Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Andreu Hoffmannovou jsme v poslední době vídali jako onkologickou pacientku v seriálu Modrý kód. Užila si ale i nádherné kostýmy hraběnky, kterou hraje v nové pohádce Zdeňka Trošky Zakleté pírko. Už si u něj zahrála v Čertovinách, kde ale byla za selku, takže nádherné šaty nenosila.

I na premiéru pohádky se herečka slavnostně vystrojila. "Mám to ráda, když se můžu krásně obléknout na takové příležitosti. Užila jsem si i pohádkový kostým šlechtičny, protože ty honosné šaty mám moc ráda. Myslím, že to ženám lichotí, která by se do toho ráda nenavlékla. Dostala jsem i příčesy a drdol, aby byl účes bohatší," vyprávěla herečka, kterou v takové podobě seriáloví diváci možná ani nepoznají.

"To je pravda, protože v Modrém kódu hraju pacientku, která bojuje s rakovinou. Mám na sobě pořád čepičku a jsem úplně nenalíčená," vysvětlila herečka, která už se těší, až nám bude moct prozradit novinku, v níž si zahraje. "Zatím jsem dostala scénář na film, ale ještě to není odtajněné, tak víc říct nemůžu," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám