Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Amanda Bynes (33) se začátkem měsíce nastěhovala k rodičům. Předtím prý strávila nějaký čas v léčebném zařízení. Nyní o sobě opět dala vědět fanouškům a na Instagramu se pochlubila novým tetováním, které „zdobí“ její tvář.

Amanda si prý hledá vlastní dům, zatím však zůstává u rodičů Lynn a Ricka. Podle zdrojů Entertainment Tonight soud rozhodl, že je Amanda po pobytu v léčebně schopná žít sama. Kvůli psychickým problémům a závislosti na drogách, s níž herečka léta bojuje, jsou rodiče stále jejími zákonnými opatrovníky. Zdroj také uvedl, že je herečka momentálně čistá a daří se jí dobře.

Bynes se proslavila rolemi v komediích Co ta holka chce, Super náhradník a dalších. V roce 2013 byla zatčena za kouření marihuany a obecné ohrožení, když po příjezdu policie vyhodila z 36. patra budovy, v níž bydlela, bong.

Později téhož roku byla hospitalizovaná v léčebně poté, co založila požár. Také tvrdila, že ji otec v dětství sexuálně zneužíval, nepravdivá tvrzení zdůvodnila tím, že jí někdo nasadil do mozku čip, a ten ji nutil podobné věci říkat.

V loňském roce Bynes prohlásila, že trpí bipolární poruchou, omluvila se za své chování v minulosti a přiznala, že se drog už čtyři roky nedotkla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám