Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Toni Garrn se bude vdávat. Na sociální síti oznámila zásnuby s anglickým hercem Alexem Pettyferem. Pár neztrácí čas, randí spolu teprve deset měsíců.

„Muž mého života poklekl a na Štědrý den mě překvapil otázkou, zda chci být navěky jeho. V den, kdy jsme se potkali, mi změnil život a ukázal mi, co je skutečná láska. Takže ano, nemůžu se dočkat, že s tebou strávím každý den svého života (tedy skoro každý),“ napsala modelka k fotce, na níž ukázala zásnubní prstýnek.

Její nyní již snoubenec pak uvedl: „Někteří lidé si berou své nejlepší přátele, jiní si berou své spřízněné duše. Já mám obojí.“

Pettyfer v minulosti randil s herečkami Diannou Agron, Emmou Roberts a Riley Keough nebo s modelkou Marloes Horst. Garrn byla přítelkyní herců Alexandera Skarsgårda nebo Leonarda DiCapria. Strávili spolu rok a půl. Před Toni Leo randil mj. s Gisele Bündchen nebo Bar Refaeli, které už jsou také vdané, obě už mají i rodiny.

Reklama

Další články

Načítám