Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálovou zpěvačku Pavlínu Ďuriačovou jsme zastihli v jiné roli, než ve které jsme u ní pravidelně zvyklí. Tentokrát zpěvačka s obrovským hlasovým fondem nemusela zazpívat ani jeden tón a ukázala nám, že má obrovské srdce na správném místě. Rozhodla se v rámci charity pomoci jednomu útulku pro opuštěná zvířata.

„Už druhým rokem jsem dala dohromady nadílku pro tvory, kteří nemají štěstí na milující rodinu. Tentokrát jsme s mým skvělým manželem na doporučení zvolili útulek Sirius v Záhoří u Písku. Paní majitelka je soukromník, čili se o celý areál stará sama a dotuje jej z důchodů a darů,“ sdělila nám dojatá zpěvačka.

Jakmile Pavlína řekla své plány kolegům z Divadla Broadway, velmi ochotně jí finančně přispěli. „Když se mí kolegové, kteří se mnou hrají v muzikálu Kvítek mandragory, doslechli o mé snaze, neváhali a nemalou částkou mi přispěli na nákup jídla a chovatelských potřeb. Děkuji Mírovi Etzlerovi, Michalovi Novotnému, dík také patří Elis Ochmanové, ta přidala štědrou zásobu pamlsků, dek a hraček. Zapojili se i známí, rodiče a přátelé, takže nakonec se sešlo tolik darů, že nebýt mého manžela, tak bych nosila pytle granulí ještě teď,“ sdělila s úsměvem zpěvačka.

Zpěvačka, která v poslední době rázně změnila svůj životní styl a zhubla více než 50 kg byla z radosti majitelky útulku úplně dojatá. „Paní majitelka byla moc vděčná, provedla nás celým útulkem a nešetřila díky. Já osobně za sebe musím říct, že je skutečně velká pravda na tom, že dávat je mnohem lepší než brát. S manželem máme oba skvělý pocit a oba jsme se shodli na tom, že lepší uzavření vánočních svátků jsme si letos nemohli přát,“ dodala závěrem zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám