Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Záporné role si herci vždycky užívají víc než prvoplánově kladné. Výjimkou není ani Lucie Polišenská, která hraje jednu ze zlých sester, které trápí hlavní hrdinku v nové pohádce Zdeňka Trošky (70) Zakleté pírko. Herečka ovšem tvrdí, že její postava není tak úplně zlá.

"Jsme dvojka se Šárkou Vaculíkovou (37) a myslím si, že tak úplně zlé nejsme. Spíš takové nedoceněné. Ale to rošťačení jsem si opravdu užila báječně," míní Lucie, která mohla vycházet i z rodinných zkušeností. Má totiž také sestru, se kterou se trápily navzájem. "Dost jsem načerpala z našich domácích hádek a bitek," smála se.

A co si s tou opravdovou sestrou prováděly? "Byly chvíle v pubertě, kdy jsme si navzájem třeba lily vodu do pokoje. Ségra mi v zápalu boje prokopla dveře, praly jsme se a dost zdatné jsme byly i ve slovních útocích. Vzájemně jsme vymýšlely speciální urážky a nadávky," vypočítala Polišenská.

Došlo i k fyzické újmě. "Když to řeknu, ségra mě zabije. Když jsem byla malá, měla jsem před koncertem na flétnu a viklal se mi přední zub. Přišla, bouchla do flétny zespoda a zub mi vyrazila. Bylo mi asi šest a už jsem jí to odpustila," vyprávěla nám herečka, která teď prý se sestrou vychází skvěle, jak nám svěřila i v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám