Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na nový rok přichází do kin i nová pohádka. Filmový harcovník Zdeněk Troška (70) opět zabrousil do svého oblíbeného jihočeského kraje, kde vznikaly všechny venkovní záběry klasického příběhu o tom, jak dobro zvítězí nad zlem. Předpremiérové reakce prý byly veskrze kladné.

"Točilo se na Volyňsku, na Bavorovsku, na Vodňansku a na Budějovicku," vypočítal Troška zvolené lokace. "Lidi jsou nadšení a říkají, že je to pohlazení po duši, typicky krásná česká letní pohádka," dodal režisér, který vedle známých herců pro film vybral i neokoukané tváře.

Hlavními představiteli jsou Anastázie Chocholatá a Petr Urban. "Stázka je úžasná, její sestry jsou už ostřílené herečky Lucie Polišenská a Šárka Vaculíková (36). Jako prince jsem si na konkurzu vybral posluchače třetího ročníku DAMU. Všichni jsou to bezvadní a užasní lidé," je nadšený svým výběrem Troška, který opět obsadil také Saru Sandevu (26) v netypické roli čarodějnice a také Lukáše Pavláska (45) jako vodníka.

Zajímalo nás, co Zdeněk Troška chystá nového, když už je pohádka hotová. "Všichni lidé mi říkají, abych dál točil pohádky. Ale ještě uvidíme, zda bude další pohádka, anebo komedie," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám