Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádná velká předsevzetí do nového roku si dávat nechce, ale jedno přece jenom. "Docela bych chtěl přestat kouřit, ale nevím, jestli se mi to povede," přiznal zpěvák Bohouš Josef.

"Co ale opravdu musím, a není to předsevzetí, tak abych se naučil všechny texty, které mám na příští rok umět," dodal. Prý už to není tak jednoduché jako kdysi. "Bude se vracet Kat Mydlář, který se sice už hrál, ale je to už dlouho a v hlavě toho moc nezbylo. A pak mě čeká We Will Rock You, kde mám velkou roli. Asi si k tomu sednu hned 2. ledna," upřesnil.

Rozumně si dá pauzu 1. ledna po oslavě silvestra, i když bujarou párty neplánuje. "Doufám, že to všechno proběhne úplně v klídku. Většinou se sejdeme s rodinou, popijeme a zahrajeme si nějakou deskovou hru. Máme rádi takové znalostní, třeba o českém filmu," trénuje paměť i na večírcích Bohouš.

Zpěvák se relativně nedávno oženil, proto nás ještě zajímalo, zda neplánuje rozšiřování rodiny. "Myslím, že to máme s Alenku vyřešené. Máme pejska a to nám stačí," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám