Hlavní obsah
Článek

Rodina herce Romana Pomajba se těsně po svátcích rozrostla o dalšího člena. Hercova manželka Petra přivedla na svět vytouženého syna, který dostal jméno Eliot.

Na synka si musel počkat až do padesátky. Roman má s manželkou už tři dcery - Vivien (11), Noemi (9) a Timeu (5), ovšem o chlapečkovi mluvil už při narození své prvorozené. Tehdy ve vtipu podotkl, že kluk bude až čtvrtý a jak je vidno, jeho přání se splnilo.

O radostné novince se podělil se svými fanoušky na Instagramu a k fotce celé své početné rodiny napsal: „Jmenuji se Eliot a přišel jsem za vámi mezi Vánocemi a Silvestrem 28. 12. 2019. Bylo mi tam dobře, ale uznal jsem, že mě potřebujete. Od roku 2020 to tu roztočíme! Těšte se!!!! ŽIVOT JE KRÁSNÝ!“

Pomajba si můžete pamatovat například z filmu Kvaska, kde hrál nezapomenutelného cholerického režiséra. Na Slovensku účinkoval v populární relaci S.O.S a byl jedním z protagonistů slovenské Partičky. V současnosti hraje v Česku představení Táta, což je komediální one man show o otcovství, které herec velmi dobře zná.

Reklama

Další články

Načítám