Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sharon Stone (66) by se ráda zase zamilovala, a tak se rozhodla vyzkoušet aplikaci na seznamovaní. Nepočítala ovšem s tím, že jí nikdo nebude věřit, že je to opravdu ona.

Sharon si nainstalovala do mobilu aplikaci Bumble, přes kterou chtěla potkat nějakého nového muže. Ke vší smůle byl bohužel její účet zablokován, protože ji uživatelé nahlašovali jako osobu, která se vydává za někoho jiného. „Přihlásila jsem se na randící aplikaci a oni mi zavřeli účet. Někteří uživatelé nahlásili, že není možné abych to byla já. Hele Bumble, být mnou mě vylučuje?“

Stone si postěžovala jak na svém twitterovém, tak i na instagramovém účtu, kde ve svých příspěvcích aplikaci přímo označila, aby se dočkala odpovědi, kterou zatím nedostala. Ono je těžké věřit, že by taková hvězda hledala na obyčejné seznamce, ale Sharon chce zjevně vyzkoušet vše.

Herečka byla naposledy romanticky spojována s mladším mužem Angelem Boffou (42), se kterým se rozešla v říjnu loňského roku. Vdaná byla dvakrát, a to za televizního producenta Michaela Greenburga a novináře Phila Bronsteina, se kterým adoptovala syna Roana (19).

Sharon adoptovala ještě další dva syny - Lairda (14) a Quinna (13).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám