Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud bychom v českém šoubyznysu hledali někoho, kdo toho stihnul v letošním roce opravdu hodně, pak by se nám v hledáčku určitě objevilo jméno Davida Gránského (32). Kromě moderování, hraní v divadlech, natáčení primáckého seriálu Modrý kód se také letos stihnul oženit se svou dlouholetou přítelkyní Nikolou, a ještě v prosinci přestěhovat do nového domku, který si zamilovaný pár postavil přesně podle svých představ. My jsme oblíbeného herce navštívili na natáčení a vyzpovídali ho, jak bude trávit konec roku.

„Letošní Silvestr po strašně dlouhé době nebudu mít pracovní. Téměř každoročně jsem byl vždycky zavřený v divadle. Tedy mě to baví, protože s celým kolektivem nejdříve odehrajeme představení a pak s diváky posedíme a oslavíme nový rok. Musím říct, že si vlastně poslední den v divadle užívám rád,“ sdělil nám David.

Na letošního Silvestra vyšlo herci v diáři volno, a proto jsme se zeptali, jaké má se svou manželkou plány. „Pojedeme do Špindlu, s mou drahou polovičkou Nikčou, s mým kamarádem, který mi šel za svědka, a s jeho přítelkyní. Takže ještě před Silvestrem vyrážíme na 4 dny do Špindlu, kde strávíme i samotného Silvestra, tak se na to těším, že si dopřejeme wellness a zalyžujeme si,“ popsal nám své plány představitel doktora Matyho Bojana.

Závěrem jsme se oblíbeného herce zeptali, jak je na tom s novoročními předsevzetími. „Já si předsevzetí nedávám, na jakákoli předsevzetí jsem nudný, protože se snažím dávat si různé cíle během roku a průběžně je plnit. Jinak jsem velký tradicionalista, dodržuji rád tradice, ale zrovna dávání si předsevzetí je věc, kterou jsme u nás doma nikdy nezavedli,“ dodal závěrem David Gránský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám