Hlavní obsah
Článek

O dalších adopcích Brada Pitta (60) a Angeliny Jolie (48) se spekuluje několikrát do roka. Teď však zdroje považující se za blízké osoby hollywoodského páru prozradily, že už se ví, kdo bude sedmým potomkem klanu Pitt-Jolie. Má jím být dvouletý sirotek z Etiopie.

Brad a Angelina mají z Etiopie šestiletou Zaharu, jíž prý vždy slibovali, že jí pořídí dalšího sourozence tmavé pleti. Ani desetiletý Maddox z Kambodže či sedmiletý Pax z Vietnamu totiž nejsou dost tmaví jako ona. A biologičtí potomci hereckého páru (pětiletá Shiloh a tříletí Knox s Vivienne) mají pleť zcela světlou. Brad a Angelina se vždy obávali, že se bude kvůli tomu cítit Zahara nepatřičně.

„Jsou z toho nadšení. Brad a Angelina slíbili Zahaře už před lety, že adoptují další dítě z její oblasti, aby měla podobného sourozence. Sedm je navíc Bradovým šťastným číslem. Věří spolu s Angelinou, že jim to přinese štěstí i radost,“ píše list Daily Star.

V říjnu letošního roku přitom Brad Pitt v interview na otázku, zda chce další děti, odpověděl: „Pravděpodobně. Nejspíš. Rodičovství je nejúžasnější a nejdůležitější snažení mého života. Proč přestat v tuto chvíli?“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám