Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bubeník kapely Mirai Šimon Bílý se těší na prvního potomka. Na sociální síti sdílel fotku s partnerkou Renátou ve vysokém stupni těhotenství, k níž napsal: „Vypadá to, že na Nový rok si předsevzetí ani dávat nemusím.“ Jeho přátelé a fanoušci mu ve shodě vzkazují: „Budeš skvělý táta!“

Radostná zpráva přichází dva a čtvrt roku poté, co tragicky zemřela Bílého první žena Denisa. V září 2017 ji na přechodu srazilo auto. Bylo jí pouhých 26 let.

Kapela Mirai zesnulé poté věnovala píseň Anděl, v jejímž klipu se motiv nehody také objevil. „Anděl je pro nás nejintimnější skladbou z desky (Konnichiwa - pozn.). Obsahově je to trochu úvaha o pomíjivosti života, která až mrazivě koresponduje s tím, čím jsme se museli v životě poprat. Touto skladbou bychom rádi vyjádřili pokoru a vděk,“ okomentoval ji tehdy frontman kapely Mirai Navrátil. „Snad se Denči bude tam nahoře líbit. Dělali jsme, co bylo v našich silách!“ dodala kapela na svém Facebooku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám