Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to teprve jedenáct dnů, co Lela Ceterová porodila dceru Lili, a z celkem patnácti nabraných kil už má dle svých slov deset dole. „Ponocování s Lilinkou (i tak ji miluji nejvíc na světě), úděl matky a stres udělají svoje - 10 kg. Ještě 5 kg a mám původní váhu,“ napsala Lela k fotce, na níž svou proměnu zaznamenala.

Dceru, která přišla na svět 18. prosince, má Ceterová se zápasníkem Karlosem Vémolou. „Mít děťátko je ta nejkrásnější věc v mém životě. Moje celé srdíčko se naplnilo štěstím a láskou. Neustále na Lilinku hledím, pozoruji, jak spinká, sleduji, jak dýchá a čekám na moment, kdy otevře oči a podívá se na mě. Být mámou je ta nejúžasnější věc na Zemi,“ napsala krátce po porodu s tím, že letošní Vánoce byly zcela výjimečné.

Pro Lelu jde o první dítě, Karlos má z předchozích vztahů syna Karlose Juniora a dceru Sky. „Děti jsou největší starost, ale i radost. Ony jsou vlastně důvod, proč to všechno dělám,” řekl MMA zápasník Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám