Hlavní obsah
Článek

Přáteli, kolegy i fanoušky Hry o trůny otřásla zpráva, že na Štědrý den náhle zemřel herec Andrew Dunbar. Mj. dublér Alfieho Allena v roli Theona Greyjoye podle zpráv ze zahraničí skonal ve svém domě v Belfastu.

Na sociálních sítích na Dunbara vzpomínají kolegové i členové štábu. Herec Jesse Morris uvedl, že Dunbar byl „skvělý kluk“ a „pravý gentleman, který tu bude chybět“.

Herec Jesse Morris sdílel na Twitteru vzpomínku na kolegu

Další kolega a Dunbarův přítel Andy McClay uvedl: „Všichni chtěli Andrewa. Bylo na něm něco výjimečného. Lidé kolem něj se vždycky cítili dobře, šťastně, měli chuť do práce, a když byl poblíž, bylo o zábavu postaráno.“

Dunbar byl ve Hře o trůny opakovaně obsazovaným statistou. „Byl velmi univerzální, mohli jsme ho obsadit do čehokoli. Byl velmi talentovaný a oblíbený, produkce si jej vyžadovaly stále dokola. Ale nejvíce si ho budeme pamatovat pro jeho laskavou duši a osobitost. Díky za všechno, co jsi pro nás udělal, Andrewe. Budeš nám velmi chybět,“ mj. uvedl mluvčí komparzní agentury, která měla Dunbara pod křídly, ve vzpomínce na Facebooku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám