Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen za teplem do exotiky vyrazily české hvězdy oslavit Nový rok, řada z nich si užije silvestr na horách. Tady je patnáct z těch, které budou příchod roku 2020 prožívat na sněhu.

Každoročně je největší oslava ve Špindlerově Mlýně, kde si momentálně užívá Jana Doleželová, Eva Perkausová, Andrea Verešová, Jitka Kocurová nebo Pavla Vrbová.

"Rodiče na plný úvazek dostali po 4,5 měsících první společnou volnou hodinku," napsala pod fotografii s manželem tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, která je čerstvou maminkou.

To bývalá Česká Miss Tereza Kadeřábková letos věnuje čas své dceři, kterou učí lyžovat. "Ema dnes poprvé na lyžích. Byla skvělá. Ale bohužel nejsem objektivní," usmívala se královna krásy.

Na lyžích se učí také finalistka České Miss Petra Mácová. "Lyže, nebo snowboard? Doufám, že nejsem jediný člověk, co na lyžích ještě v životě nestál," napsala modelka a vyrazila vstříc dobrodružství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám