Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolegyní, s níž se ve čtvrtek zesnulá moderátorka Stanislava Lekešová (†63) pracovně setkávala nejčastěji, byla Lucie Křížková (39). Moderovaly spolu pořad Sama doma, naposledy před měsícem. „Jsi pro mě nenahraditelná. Nikdy nezapomenu,“ reagovala Lucka na smutnou zprávu. Dnes sdílela další vzpomínku.

„Tolik dojemných zpráv... Čtu si je s odstupem. Dokola bulím. Ale tahle vzpomínka mi zvedla náladu. A mám v srdci stovky dalších. Tohle byla Stáňa,“ napsala Lucie k záběrům ze Sama doma, na kterých se Lekešová úplně odbourala, jak se říká: smála se tak, že ani nemohla mluvit.

Právě její krásný úsměv a nakažlivý smích byly důvodem, proč byla Stáňa Lekešová u diváků tak oblíbená. Nečekaná zpráva o jejím úmrtí tak fanoušky velmi zasáhla. Alespoň zprostředkovaně, na sociálních sítích, nyní vyjadřují pozůstalým upřímnou soustrast. A také se shodují v tom že „bez paní Stáni už to nebude ono“.

Na obrazovkách se Lekešová objevovala od poloviny osmdesátých let, nejdříve jako programová hlasatelka, od roku 1998 v pozici moderátorky. Posluchači ji mohou znát také z Českého rozhlasu Dvojky, či dříve z Frekvence 1, kde spolu s Marií Retkovou, Milenou Vostřákovou, Marií Tomsovou a Hanou Heřmánkovou moderovala pořad Dámský klub.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám