Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Patrik Hezucký (54) se krátce před Vánocemi stal poprvé otcem. Jeho manželka Nikola porodila syna Olivera. Ten se jí každým dnem víc a víc podobá, doslova jako by jí z oka vypadl. „Celej maminka,“ panuje i v komentářích a neustávajících gratulacích na sociální síti názorová shoda.

„Čau lidi, dnes je mi 8 dní. Dělám rodičům radost a náš pes Bady už mě také přijal do rodiny,“ napsal moderátor Evropy 2 k fotce novorozence, kterou v sobotu sdílel s fanoušky.

Narození Olivera bylo pro Patrika a Nikolu nejhezčím vánočním dárkem. O to větším, že cesta k potomkovi pro ně nebyla lemovaná růžemi.

V den, kdy Hezucká oznámila, že je těhotná, také svěřila, že v minulosti čtyřikrát potratila. „Měla jsem dlouho pocit, že život není fér. A on přitom jen čekal na tu nejsprávnější chvíli, aby mi naložil tu obrovskou hromadu štěstí,“ napsala tehdy ještě budoucí maminka. K prvnímu rodinnému snímku, který vznikl na porodním sále, pak uvedla: „Jsme rodina a už nikdy nic na světě nebude víc.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám