Hlavní obsah
Článek

S fanoušky soukromý život sdílela už před oznámením radostné zprávy a pokračuje v tom i v průběhu těhotenství. Nejslavnější plus size modelka Ashley Graham (36) svou cestu zaznamenává na fotkách i videích, na sociálních sítích, v rozhovorech nebo v podcastu Pretty Big Deal. Fanoušci na ní milují hlavně otevřenost a upřímost.

Většina z 9,8 milionu followerů, které má na Instagramu, s Ashley názorově souzní, a tak její posty sklízí chválu, uznání a podporu. Obzvlášť úspěšný je ten poslední. Jde o černobílou fotku, na které je Ashley nahá v jógové pozici velblouda, jíž se člověk otevírá a připravuje cestu k novým cílům. Skvělá metafora - vzhledem k jejímu pokročilému těhotenství - už během necelých 24 hodin získala víc jak milion lajků.

Autorkou snímku je newyorská fotografka Cass Bird

Těhotenství Graham oznámila v srpnu v den výročí svatby s Justinem Ervinem. „Před devíti lety jsem se provdala za lásku svého života. A je to jízda! A dnes se cítíme požehnaní, vděční a šťastní, že můžeme oslavit, že se naše rodina rozrůstá!“ napsala Ashley k fotce s manželem a snímkem z ultrazvuku. V show Ellen DeGeneres později svěřila, že čeká chlapečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám