Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Hanu Barbaru si možná pamatujete z doby, kdy bojovala o účast v Eurovizi. Tehdy sice neuspěla, její talent ale nezůstal bez povšimnutí. Diváci ji budou potkávat na muzikálových prknech. Zpěvačka získala roli v muzikálu Kat Mydlář, který se po letech vrací do Divadla Broadway.

"Dlouhodobě dělám popovou hudbu, teď akorát vydávám desku. Byla jsem u Lindy Finkové na hodině zpěvu a ta mi řekla, že bych to mohla zkusit v muzikálu, což jsem odmalička chtěla. Nejsem ale herečka, to vůbec. Ale je to víc o hudbě a myslím, že to zvládnu," řekla Super.cz Hana Barbara.

"Nikdy jsem neměla zkušenost s muzikálem. Snad to dopadne dobře. Jsem nervózní, ale spíš v tom dobrém, těším se na to, bude to jiná zkušenost než koncerty," usmívá se kráska s plnými rty, které ale zřejmě nejsou zázrakem přírody.

Pánové nejen z řad budoucích kolegů pak mohou ocenit informaci, že Hana Barbara je nezadaná. "Mám období, kdy nic neřeším, nejsem zamilovaná, věnuju se hudbě a sama sobě. Měla jsem strašné období, které je zachycené i na nové desce. Vydám ji a tím to ukončím. Lásku teď neřeším," dodala.

Reklama

Další články

Načítám