Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka amerického režiséra Stevena Spielberga (64) Leah Adler (91) si ve svém věku již vybírá události, které poctí svou návštěvou. Jedno je však jisté, kdekoli se objeví, rozdává dobrosrdečná dáma úsměvy a dobrou náladu na všechny strany. Adler je proto velice oblíbenou ženou a podle mnohých je i ona sama výtečnou hostitelkou. Naposledy se objevila minulý týden v New Yorku na charitativní akci pořádané pro děti a osoby se zdravotními následky způsobenými v roce 1986 jadernou havárií v Černobylu.

Mladistvě vypadající režisérova maminka se rozhodně nijak umírněně neoblékla a klidně si vzala šatičky ke kolenům se kolovou sukní. Svůj široký úsměv pak zdůraznila ještě rudou rtěnkou a přízeň fotografů si náležitě užívala.

Spielbergova rodina je židovského původu, Leah Adler pracovala jako restauratérka a pianistka a režisérův otec Arnold byl inřenýr, jenž se podílel mimo jiné na vývoji počítačů. K filmu tak Steven příliš blízko neměl, avšak toto odvětví jej fascinovalo už na škole a ještě jako teenager natočil s přáteli svůj první amatérský film v restauraci Pinnacle Peak Patio restaurant v arizonském Scottsdale.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám