Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) nikdy nevynechá cvičení. Přestože většina světa se na Štědrý den přecpává cukrovím a jinými laskominami, Jennifer zamířila se snoubencem do posilovny. V latexovém sportovním úboru byla neuvěřitelně sexy a vystavila na odiv své pověstné pozadí.

Zadeček v legínách pořádně vynikl, a když ho při ohýbání vyšpulí, tají se dech nejen jejímu snoubenci. Jennifer je proslulá svým přísným svičebním režimem. Figuru jistě nemá zadarmo.

Bývalá hvězda baseballu Alex Rodriguez se po jejím boku musí pořádně ohánět, aby nezaostával. Jennifer nedávno dokončila natáčení romantické komedie Marry Me a nyní se připravuje na Super Bowl, kde bude v únoru vystupovat společně se zpěvačkou Shakirou.

Kromě toho by měla připravovat svatbu, ale od zásnub s Alexem, jsou všechny detaily ohledně veselky tabu. Třeba překvapí a stane se vdanou paní ještě letos. A jestli ne, má se v příštím roce rozhodně na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám