Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První dceru porodila muzikálová zpěvačka a seriálová herečka Markéta Martiníková loni v lednu. Jen čtrnáct měsíců poté malé Luise přibyla sestřička Alberta. S dětmi ovšem Markéta jako praktikující křesťanka nekončí. V plánu jsou prý čtyři potomci. Tedy v plánu, Alberta zrovna výsledkem plánovaného rodičovství nebyla.

"Přiznávám, že mít dvě děti takhle po sobě je hodně náročné. Taky jsem nejhubenější, co jsem v životě byla. A dietami to rozhodně není. Sotva se stačím najíst. S dětmi je to celodenní fitko a velká fyzická zátěž. Ale je pravda, že i cvičím. Když mám chvilku, podle mobilu dávám pilates," prozradila.

Svěřila také, že Alberta tak úplně plánovaná nebyla. Jako věřící Markéta například hormonální antikoncepci neuznává. "Jsou různé metody," naznačila, že se doma řídí podle plodných a neplodných dnů a zřejmě se spoléhalo i na to, že kojení by mohlo být také antikoncepcí.

"Ale teď bychom chtěli, aby to třetí miminko, které bychom chtěli, i čtvrté, kde bychom to rádi zastavili, radši trošku víc naplánovali. Chtěla bych ještě počkat, dokud jsou ty dvě děti ještě hodně malé, na další bych si asi netroufla," připustila.

Zatím vedle dětí zvládá i práci, nové divadelní projekty si už ale nenabírá. "Jsem v Mýdlovém princi, možná zkusím konkurz na Rebely. Občas si ale skočím něco natočit a nazpívat a doma ještě dělám nějaké audio věci," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám