Hlavní obsah
Článek

Po roce na stejném místě, ale v podstatně lepší náladě. Když jsme si na posledním večírku sezóny Divadla Broadway loni povídali s Jaroslavou Obermaierovou (77), sotva chodila a stěžovala si, že jí zdravotní pojišťovna nechce schválit léky, které by jí mohly pomoci. Letos už má drbna Nyklová z nekonečné Ulice opět úsměv ve tváři.

"Začalo se mi to lepšit už v březnu, když jsem konečně ty prášky dostala. Od té doby jsem na tom čím dál lépe, a troufám si říct, že do nového roku vstoupím čilá jako rybička. Přešlo to, chvilinku to trvalo, ale všechno je v pohodě. Ty prášky úžasně zabraly a doufám, že je budu mít schválené i dál," věří herečka.

Jarku dál vídáme nejen v Ulici, ale ve dvou muzikálech, v Mýdlovém princi a v Kvítku mandragory. V posledním jmenovaném si ovšem docela odpočine, protože představení odehraje z postele. "To sice ano, ale zase tam musím dát ten song, ten je docela těžký. Co kdybych zapomněla text?" řekla nám.

Novinky do další sezóny neplánuje. "Jeden kamarád říká, že Číňani mají takové rčení, že pokud chtějí někomu popřát něco zlého, popřejí mu, aby žil v období změn. Takže já žádnou změnu nechci. Ať to je, jak to je," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám