Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ondřej Rychlý má během vánočních svátků opravdu napilno. Protože jsou jak jeho rodiče, tak rodiče jeho partnerky rozvedeni, má za sebou maraton návštěv, které musí každoročně stihnout. My jsme oblíbeného herce vyzpovídali, jaké má se svou přítelkyní Terezkou plány na strávení letošního Silvestra.

„Letošního Silvestra nehraji v divadle, takže ho strávíme s rodinou v užším kruhu, otevřeme si šampaňské, objednáme nějakou pizzu a bude nám krásně,“ sdělil nám Ondřej, který prý i dodržuje předsevzetí, které se většinou s novým rokem dává. „Co se týká novoročních předsevzetí, tak já už svoje dodržuji od října, jsem ve zdravém režimu, sportuji a mám v plánu pokračovat, dokud to půjde. Další předsevzetí je lépe plánovat čas, abych mohl být více s rodinou,“ řekl představitel doktora Prokopa Hlinky ze seriálu Modrý kód.

Na bujaré večírky oslav konce roku Ondřeje moc neužije. „Moje Terezka miluje hory, já hory a zimu nesnáším, takže mě na hory možná dotlačí, ale párty ve městě je úplně mimo mě, já jsem nejraději, když jsme tak maximálně čtyři,“ dodal herec.

Reklama

Další články

Načítám