Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo sledování pohádek se Berenika Kohoutová (33) během svátků vrhla na něco jiného. Nastávající maminka se rozhodla odstartovat přípravy na mateřství. Doma uspořádala seanci s koučkami, které připravují ženy na porod.

„Přišly k nám domů, rozložily svoje počítače, promítačky a mimina. Já dala doprostřed koberce cukroví a mandle v čokoládě, Kryštof otevřel vaječňák a začali jsme řešit porody,“ svěřila se Berenika, která čeká svého prvního potomka. Přípravu na porod bere herečka evidentně vážně.

„Holky nám promítaly porody do vody, povídaly o hypnoporodech a o tom, jak si to udělat hezký. Zní to ezo a je to ezo. Znáte totiž něco víc ezo a přirozeného, než je porod? Proto se mi zdá vtipný, když se přirozeným porodům někdo vysmívá. Já se těším a jsem zvědavá,“ svěřila se Berenika.

Stejným kurzem jako ona a její přítel už prošly i její kolegyně. Na hypnoporod se připravovala například Michaela Tomešová (32), Aneta Krejčíková (32) nebo Kristýna Leichtová (38). A na svět tak údajně přivedla svého potomka i vévodkyně Kate.

Reklama

Další články

Načítám