Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královské rodiny v průběhu prosince tradičně zveřejňují svá vánoční přání. Ta letošní vznikala nejen u stromečků, ale také na balkoně, ve stájích, ve veteránu nebo na motorce se sajdkárou. Podívejte se, kdo popustil uzdu fantazii a kdo zůstal konzervativní.

Princ Charles s manželkou Camillou podle vánočního přání sviští vstříc svátkům i novému roku. Vévoda a vévodkyně z Cornwallu jsou na snímku zachycení při jízdě v jednom ze svých veteránů.

Velká očekávání každý rok budí přání vévody a vévodkyně z Cambridge. Kvůli tomu letošnímu princ manželku Kate a děti George, Charlotte a Louise naložil na motorku. Aby se všichni vešli, musela být s postranním vozíkem. Kensingtonský palác zatím snímek nezveřejnil na svém oficiálním účtu. Fotku na sociální síť zřejmě umístil jeden z držitelů přání, post se následně dočkal dalších sdílení.

Korunní princezna Viktorie Švédská pojala vánoční přání konzervativně. Na rodinném snímku s manželem Danielem, dcerou Estelle a synem Oskarem pózují před dřevěným betlémem.

Bratr Viktorie, princ Karel Filip Švédský také zůstal u tradičního zátiší. S manželkou princeznou Sofiou a syny Alexandrem a Gabrielem se vyfotili u zatím neozdobeného vánočního stromu.

Král Filip Belgický popřál obklopený početnou rodinou, manželkou Mathilde a jejich čtyřmi dětmi Elisabeth, Gabrielem, Emmanuelem a Eléonore.

Dánská rodina nepořídila vánoční fotografii v paláci, nýbrž ve stájích. Na snímku tak korunní princ Frederik Dánský pózuje nejen s manželkou Mary Elizabeth a čtyřmi dětmi, Christianem, Isabellou, Vincentem a Josefínou, ale také se dvěma plnokrevníky.

Rodina zveřejnila také video ze zákulisí focení

Norský král Harald V. a jeho žena, královna Sonja, zůstali v teple domova. Obklopeni rodinou, korunním princem Haakonem, jeho manželkou Mette-Marit a vnoučaty, princeznou Ingrid a princem Sverrem, se nechali zvěčnit u vánočního stromečku. Norská korunní princezna má z předchozího vztahu ještě syna Maria.

Fotka, jíž španělský král Filip VI., jeho žena Letizia a dcery Leonora a Sofie přejí šťastné a veselé, vznikla už v říjnu během návštěvy městečka Asiegu v Asturii. Rodina na snímku zdraví z balkonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám