Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobného otce synů Filipa a Michala už nějaký čas rozněžňuje dívčí element v rodině. Bláznivý rocker Vilém Čok je už sedm let dědečkem vnučky Nikolky. "Já nejsem dědeček, ale dědečok," opravil nás se smíchem Vilda.

Toho jsme potkali na tradičním předvánočním večírku Divadla Broadway, kde účinkuje v muzikálech. Přišel se pobavit s kolegy a také vyzvednout vánočku a vánočního kapra, které producent Oldřich Lichtenberg každoročně svým hercům rozdává.

"Na Vánoce budeme s manželkou, až ty další dny se sejde širší rodina včetně mých rodičů, kteří jsou na tom pořád zdravotně dobře, za což jsem rád," svěřil. A prozradil také, že vnučku dárky nerozmazluje a neplní jí všechno, co jí na očích vidí.

"Spartánská výchova je občas důležitá. Ten svět je takový zvláštně rozmazlující, ohýbá se to do dimenzí, kdy už ani děti nebaví chodit hrát si ven a radši sedí u těch technických vymožeností. A já jsem proti. Stačí tenisová raketa jako dárek a jdeme ven si zapinkat," vysvětlil Čok s tím, že je potěšený, že Nikolka poslouchá jeho muziku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám