Hlavní obsah
Článek

Dlouhého trvání neměl vztah zpěvačky Demi Lovato (31) a Austina Wilsona. Jak jako první oznámil portál E! News, šli od sebe, a to se zpěvačka novou láskou pochlubila na sociálních sítích teprve před měsícem. Fanoušci tak trochu něco tušili, neboť z jejího instagramového účtu zmizely všechny jejich společné fotky.

Demi později sama rozchod potvrdila a poslala fanouškům vzkaz: „Prosím nechte ho být, je to opravdu hodný kluk. Je mnohem lepší, než za jakého ho lidé kvůli jeho zevnějšku mají. Rozchody jsou těžké pro obě strany. Buďte prostě hodní a přejte to nejlepší.“

Demi se se synem slavné skateboardové legendy dala dohromady krátce po románku s hvězdou reality show Mikem Johnsonem. Mnohem víc se ale soustředí sama na sebe a na práci. Dokonce naznačila, že by se fanoušci mohli brzy dočkat nové muziky.

Lovato od čtrnácti let bojuje se závislostí na drogách. V loňském roce se předávkovala a skončila v nemocnici. Poté nějakou dobu pobyla v léčebně. Po návratu ze zařízení byla rovněž krátce spojována s návrhářem Henrym Levym, který sám bojoval se závislostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám