Hlavní obsah
Článek

S přípravou svého bytu na vytoužené Vánoce začala Ivana Jirešová (47) už s několikatýdenním předstihem.

„Už jsem vytáhla adventní věnec. Samotnou výzdobu jsem ještě nestihla, stromeček si ale pořídím určitě dříve než na Štědrý den,” říká herečka, která svátky tráví u rodičů v rodném Písku, a tak si ve svém pražském bytě chce aspoň předtím užít sváteční atmosféru.

Ivana nedodržuje příliš vánoční obyčeje, stále platným pravidlem pro ni ale je, že tráví Štědrý den s rodiči. „Je mi čtyřicet dva a každý rok jsem na tom stejném místě. To se myslím ještě nikomu nepovedlo,” smála se Ivana. „Vždy chodíme pro betlémské světlo, chodíme dávat do lesa zvířatům chleba a jablka,” popisuje své další zvyky hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě II.

S Jirešovou jsme se potkali na Vánočním Bikram Marketu, který na podporu projektu samoživitelek Fandím mámám uspořádali v jejím oblíbeném studiu bikram jógy. Při té příležitosti Ivana také cvičila a nebude zahálet ani mezi svátky. „Určitě budu jíst víc než obvykle. Půjdu pak určitě cvičit, ale ani ne proto, abych zhubla, ale abych pročistila tělo,” říká Ivana, která prý při cvičení šestadvaceti poloh ve dvaačtyřiceti stupních očišťuje nejen tělo, ale i svou mysl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám