Hlavní obsah
Článek

Poprvé od velmi nepříjemného úrazu se objevil ve společnosti Muž roku 2018 Jiří Kmoníček. Před třemi týdny si těžce popálil obličej, krk a ruce a přišel i o vlasy. "Ale novou image mi každý docela chválí," už Jirkovi otrnulo. Obličej má jen zarudlý a prý ho bolí levé ucho.

"Byla to malá nehoda, nebudu vyprávět, že jsem bojoval s drakem. U kamaráda v garáži mi něco bouchlo do obličeje. Naštěstí jsem se rychle a bez trvalých následků zahojil, i doktoři říkali, že to bylo hodně rychlé. Přes celý obličej jsem měl obvazy a vypadal jsem jako mumie, takže jsem ani nevycházel," svěřil nám na párty kasina ve Vestci, kde svoji vyholenou hlavu předvedl poprvé.

Jirky jsme se ptali i na Ivanu Jirešovou (47), s níž měl podle některých informací chodit a ona se s ním údajně rozešla. Ke vztahu s o dost starší herečkou se vyjadřovat nechtěl, zato se pochlubil novou přítelkyní.

S blondýnkou Marií se poznali při natáčení na Nově, kde byli za ženicha a nevěstu, a tam přeskočila jiskra. Marie pracovala také jako modelka, ale zároveň píše pro pánský časopis a také pracuje jako barmanka ve čtyřhvězdičkovém hotelu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám