Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem listopadu se Ian Ziering (55) svěřil světu, že se s manželkou Erin Kristine Ludwig (34) rozcházejí. Svoji byli skoro deset let a žádost o rozvod podala právě Erin. Jako odpověď na to Ziering navrhl, aby se jeho odloučená choť stala finančně soběstačnou, jinými slovy, aby si našla práci. Potvrzují to prý dokumenty, které obdrželo TMZ.

Erin po manželovi údajně chtěla alimenty na vlastní osobu, na což jí herec odpověděl návrhem na alimenty v „rozumné“ výši pouze po určitou dobu. Podmínkou je, že si na sebe Erin začne vydělávat sama.

Sám Ziering je momentálně totiž také bez práce. Znovu oživený seriál Beverly Hills 90210 u diváků neuspěl, a tak se druhá série nakonec točit nebude. Letos se herec objevil také v seriálech Swamp Thing a Malibu Rescue. V loňském roce pak v dalším pokračování Žraločího tornáda.

Ludwig údajně také požádala o plnou péči jejich dvou dcer Mii (8) a Penny (6), ale Ziering prý usiluje o péči střídavou. Za rozpadem manželství prý stojí hercovo pracovní vytížení, jak se svěřil na svém účtu na Instagramu. Na svou manželku však i přesto pěje jen chválu a dušuje se, že spolu vycházejí dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám