Hlavní obsah
Článek

Že youtubeři vydělávají pořádné balíky peněz, není tajemstvím. Možná jste již slyšeli o Taně Mongeau, Loganu Paulovi a dalších. Ti se ale mohou jít zahrabat, neboť přestože se na sebe snaží upozornit všemi možnými způsoby, nevydělávají ani zdaleka tolik, co například některé méně známé hvězdy sociální sítě.

Magazín Forbes vydal seznam nejlépe placených youtuberů a věk těch, kteří žebříčku dominují, vás minimálně překvapí. Obzvlášť v porovnání s astronomickými částkami, které vydělávají.

Žebříčku s přehledem kraluje teprve osmiletý Ryan Kaji. Ten od června 2018 do června letošního roku vydělal neuvěřitelných 595 790 000 korun. Kariéru jako youtuber začal už v pouhých třech letech tím, že doslova rozbaloval krabice s hračkami. Od té doby se však posunul a dnes točí i vědecké experimenty nebo vzdělávací videa. Kromě toho, že pravidelně sdílí videa na YouTube, má také vlastní pořad na Nickelodeonu a smlouvu s televizní sítí Hulu.

Ryan ale zároveň není nejmladším youtuberem, kterému videa vydělávají milióny. Na třetí příčce se umístila Ruska Anastasia Radzinskaya, které je teprve pět let. V daném období si přišla na neuvěřitelných 412 470 000 korun. Na jejím kanálu Like Nastya sdílí pravidelně videa, v nichž si s tatínkem hrají. Podle magazínu Forbes její otec začal s videi, aby sdílel dceřiny pokroky po prodělání dětské mozkové obrny.

Na zbývajících top 10 nejlépe placených youtuberů se můžete podívat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám