Hlavní obsah
Článek

Herečka Eva Burešová (30) bude hvězdou nového primáckého seriálu Slunečná. Její postava je single samostatná žena, která Evu svým způsobem připomíná. "Ještě donedávna jsem taková byla také, teď už jsem si uvědomila, že to není potřeba, i když vím, že bych to zvládla," míní Eva, které to na představení seriálové novinky seklo v průsvitném topu, pod kterým jí prosvítala červená podprsenka.

"Takové ty mužské věci nechávám na partnerovi, i když je taky umím. Matyáš třeba teď stavěl s Nathanem stan. Jako kluci si to určitě víc užili," usmívala se Eva, která s novou láskou pookřála. S přítelem tanečníkem Matyášem ale stále nesdílí společnou domácnost. Možná je to dobře, už vzhledem k tomu, že se Štědrý den rozhodla strávit s otcem svého syna Michalem.

"S otcem syna fungujeme dobře, teď už má zase volno, tak spolu bývají často. A dohodli jsme se, že 24. prosince budeme slavit spolu. Matyáš není ješitný a chápe to. Pokud spolu plánujeme být celý život, což plánujeme, tak není potřeba spěchat. A ty Vánoce děláme kvůli Nathanovi," vysvětlila Eva. "Druhý den už budeme zase s Matyášem spolu a pojedeme na Moravu," upřesnila.

"Důležité je, že jsme všichni v dobrých vztazích, že se máme rádi. Můj život celkově plyne a můj pohon je láska. Chci mít kolem sebe dobré lidi a je pro mě důležité, abych měla dobrý vztah s Michalem, a aby měl třeba i jednou dobrý vztah s Matyášem, i když se zatím neznají. Ještě jsem necítila potřebu je seznámit. A já ani nevím, jestli má Michal nějakou partnerku. Není to pro mne důležité," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám