Hlavní obsah
Článek

Hvězda filmu Bez kalhot Channing Tatum (43) je podle Us Weekly opět single. Sexy herec, který teprve před měsícem finalizoval rozvod s herečkou Jennou Dewan, byl rok ve vztahu se zpěvačkou Jessie J (36). Slavný pár byl často vídán na veřejnosti a tokal i na sociálních sítích. Teď má být ale údajně velké lásce konec.

Přitom ještě nedávno mu zpěvačka komentovala příspěvky na sociálních sítích. V září dokonce během koncertu v Hollywoodu představila světu zamilovanou píseň, kterou věnovala právě Channingovi.

Vztah slavného páru vyšel najevo na podzim loňského roku, jen několik měsíců poté, co herec ohlásil rozchod s Dewan. S herečkou, s níž se potkal při natáčení filmu Let´s dance v roce 2006, má dceru Everly (6).

I Dewan se už přes rozchod přenesla a začala nový vztah s divadelním hercem Stevem Kazeem. S tím už čeká dalšího potomka. Jenna také letos vydala knihu, v níž přiznala, že jí Tatum nedal vědět, když začal nový vztah. Zprávy se tehdy prý dozvěděla z médií a přiznala, že ji trochu zasáhly. Naštěstí se s tím srovnala a nyní se těší na nový přírůstek do rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám