Hlavní obsah
Článek

Herci Patrik (35) a Markéta Děrgelovi měli svatbu letos v létě, čekají je tak první Vánoce jako manžele. Natrénovat si to mohli už s předstihem, díky rolím v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Na rozdíl od seriálového manželství, narušeného nevěrou, to jejich skutečné, pevně věříme, klape, a tak budou mít Patrik, Markéta a jejich syn Vavřinec opravdu „šťastné a veselé“.

Atmosféru nasáli už při natáčení, hlavně tedy představitel doktora Máry. „Na mě ty Vánoce už přišly, jak jsem tu viděl stromeček, ozdoby, dárečky. Překvapilo mě, jak jsem v seriálu hezky zabalil dárky. Ve skutečnosti bych je takhle pěkně zabalené neměl,“ smál se Patrik. Jeho žena kontrovala, že dárky u nich doma přece balí ona. „To je pravda, ale ty pro tebe balím já,“ nedal se Děrgel.

Patrik a Markéta Děrgelovi do děje seriálu nastoupili jako manželé Patrik a Táňa Márovi. Nejdřív se na obrazovce objevila Markéta, její muž o něco později. Společnou práci vzali i z toho důvodu, aby se mohli více vídat. „Ne, že bychom se nevídali, ale máme hodně práce odděleně,“ svěřila Děrgelová, za svobodna Frösslová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám