Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Sam Smith (31), který se letos prohlásil za bezpohlavního a trvá na tom, aby mu okolí onikalo, se na sociálních sítích pochlubil snímkem bez trička a svěřil se fanouškům se svým trápením.

„Vánoce jsou skoro tady. Během nich se vždycky trápím s postavou,“ přiznal se zpěvák, který má s váhou problémy už od dětství. První liposukci dokonce podstoupil ve dvanácti letech.

„Miluju koláče a všechny sladkosti. Vždy během Vánoc naberu. Píšu to nejen pro vás, ale také pro sebe. Pojďme si připomenout, že bez ohledu na to, jak vypadáme, zasloužíme si lásku. Pojďme milovat naše proměnlivá těla. Podívejte se na sebe do zrcadla s vánoční náladou a laskavostí a buďte k sobě něžní. Pro mě je to každodenní boj, nejste v tom sami,“ napsal.

Až letos, kdy si konečně rozmyslel svou identitu, se Smith smířil s vlastním vzhledem. V dětství ho kvůli váze šikanovali. Letos se však stále častěji objevuje na sociálních sítích s obnaženým trupem a chlubí se svými špíčky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám