Hlavní obsah
Článek

Bývaly doby, kdy byla některá média fascinovaná tím, že zpěvačka Magda Malá (56) neměla problém ani na společenské akci nakrmit rovnou z prsu svou dceru, která přitom už dávno nebyla kojencem. Dnes je už holčičce deset a je o pár centimetrů vyšší než maminka.

„To byly časy! Vždy jsem zastávala názor, že dítěti není důvod nevyhovět, když kojení dál vyžaduje. Terezku jsem takhle krmila do jejích čtyř let, ještě občas donedávna z legrace dělala, že se chce napít,“ směje se možná nejmenší česká zpěvačka, která nedávno dostala za třicetiletou nejen muzikálovou kariéru stejné oborové ocenění jako Karel Gott.

Právě kvůli její výšce asi není divu, že ji desetiletá holčička už o pár centimetrů přerostla.

„Na koncertech, kterých je obzvlášť teď před Vánoci tolik, že jsem nestihla ani napéct cukroví, si dělám legraci, že jsem dorostla do čtvrté třídy základní školy. Když se vedle mě Terezka postaví, je už vidět, že je vyšší. Jinak je můj úplný opak. Je těžký introvert a mluví jen ve chvíli, kdy se cítí bezpečně. Jinak je dost uzavřená. Ale zpívání miluje, to jí pak nevadí postavit se i před tisícovky lidí,“ popisuje slečnu Malá. Ta má ještě osmnáctiletou dceru Magdičku, která zase miluje tanec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám