Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sagvan Tofi (59) se ukázal jako člověk se srdcem na pravém místě. Když ještě před Vánocemi našel na ulici peněženku, nezaváhal a šel ji vrátit majitelce.

"Přinesl mi peněženku až domů. Našel ji na ulici, kde jsem ji vytrousila, když jsem letěla do auta s nákupem," napsala paní Věra na sociální síť a přidala fotku s Tofim.

S komentářem se přidal i bývalý manažer hvězd Tomáš Gottlieb. "Zázraky se dějí, Věra si nevšimla, že cestou z auta ztratila peněženku se vším včetně karet a dokladů. Najednou zazvonil u jejích dveří člověk, který ji vůbec neznal, ale podle dokladů jí vše přinesl domů. Jsem rád, že mám okolo sebe takové kamarády. Díky moc, Sagi," napsal.

"Tohle je samozřejmost. Podle mě by to udělal každý slušný člověk," řekl Super.cz Tofi, který tím paní Věře dal možná nejhezčí vánoční dárek.

I Sagvan si ten svůj nadělil ještě před Štědrým večerem: "Pro mě je krásný dárek to, že se mi podařilo vrátit po pěti letech do Prahy můj muzikál Děti ráje. Premiéru bude mít v Kongresovém centru v Praze příští rok v dubnu," dodal Tofi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám