Hlavní obsah
Článek

Sebevědomá, krásná a nepotřebuje k tomu ani dlouhou hřívu. Anička Slováčková (28) ukázala, jak jí to sluší během natáčení nového videoklipu.

O vlasy přišla kvůli chemoterapiím, kterými se snaží porazit rakovinu. S nádorem prsu bojuje už pár měsíců, ale neznamená to, že by polevila v pracovním nasazení. Právě naopak. Anička natáčí v televizi, koncertuje, hraje v divadle, přijímá nabídky na rozhovory a přesto, že je v jednom kole, čiší z ní energie, kterou rozdává kolem sebe.

Ztrátu vlasů herečka příliš neřeší, při natáčení v televizi si pomáhá parukou, když to ale není vyloženě nutné, volí třeba jen šátek, tak, jak je to nejpohodlnější. Nejen o tom, jak se mít ráda za každé situace, bude Anička se svou kapelou Aura zpívat v novém singlu s názvem Nepopsaná.

„Písnička je o lásce, ale ne jen o té partnerské. Je o lásce k životu, rodině, přátelům, partnerovi... Každý si pod tím může najít to své,“ svěřila se pozitivně naladěná zpěvačka.

Píseň vyjde do světa jen pár dní před Štědrým dnem a Anička už se nemůže dočkat. „Myslím, že i vydaní před Vánocemi je ta správná doba pro tenhle song. Sice se v něm nezpívá o jmelí, rolničkách a dárcích, ale o čisté lásce a o té podle mě především Vánoce jsou!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám