Hlavní obsah
Článek

Táňa Vilhelmová (45) to v poslední době neměla lehké. Partnerku Vojty Dyka totiž postihlo závažné onemocnění a ona nevěděla, zda se z toho vůbec dostane. „Nejdřív to vypadalo na obyčejnou virózu. Měla jsem pocit, že na mě něco leze. Byla jsem na tom hůř a hůř a nakonec jsem se nemohla ani hýbat,“ říká o těžkých chvílích v rozhovoru pro týdeník Ona dnes.

A i když už je z nejhoršího venku, strach ji neopouští. „Někdy večer si lehnu a napadne mě, co se mnou bude dál. Co když se mozek už nikdy nenakopne a nebude chtít hrát. Vždyť já nic jiného neumím,“ svěřila se se svými obavami. „Do konce roku nebudu natáčet ani hrát v divadle,“ říká Táňa s tím, že čtení scénářů ji stále velmi vysiluje a ona musí odpočívat.

Na své nemoci ale najde i něco pozitivního. "Jsem klidná, protože jsem se zastavila, zmizely ambice a asi i trochu falešný hnací motor, který běžel pořád na plné otáčky. Když jsem nepracovala, byla jsem s dětmi, ale také jsem jela. Neustále jsem pro ně vymýšlela nějaký program. Dneska si říkám, že je vlastně fajn občas zůstat doma a jen tak se s nimi válet."

Po osmi letech se jí navíc z Jihoafrické republiky vrátila maminka a nebýt nemoci, neměla by na ni čas. "Já tu nemoc beru jako něco, co mělo být," uzavírá Táňa. Pokud bude vše v pořádku, měla by herečka začít hrát od ledna příštího roku.

Reklama

Další články

Načítám