Hlavní obsah
Článek

O skvělé figuře představitelky doktorky Quinnové ze stejnojmenného seriálu Jane Seymour (73) už se toho napsalo habaděj. Věk neprozrazuje ani její tvář, přestože přirozená a nezatížená přemírou úprav. Někomu zkrátka i stárnutí sluší.

Jedním z triků, jímž si Seymour udržuje štíhlou figuru, je cvičení pilates. S tím začala už před lety, jako dvacátnice, poté co se přestěhovala do Hollywoodu. „Ještě v době, kdy o pilates nikdo nevěděl,“ svěřila v jednom rozhovoru s tím, že metoda pomáhá nejen štíhlosti, ale „je perfektní pro všechny, kteří utrpěli nějaké zranění“. Ví, o čem mluví.

Akce, na níž herečka pózovala na červeném koberci, se konala v Beverly Hills a pojila se s baletem. K tomu má Seymour vřelý vztah už od dětství, kdy brala lekce a snila o kariéře baletky. Vydřela si ji jen nakrátko, ve 13 debutovala se souborem London Festival Ballet (dnešní English National Ballet), o tři roky později bohužel utrpěla zranění kolene, které její baletní dráhu ukončilo. A tak došlo na divadlo, později na film.

Na charitativní večer Seymour doprovodili synové Kristopher a John, jejichž otcem je hereččin čtvrtý exmanžel James Keach. Se třetím mužem Davidem Flynnem má ještě dceru Katie a syna Seana. První dvě manželství s Michaelem Attenboroughem a Geoffreym Planerem byla krátká a bezdětná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám