Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem prosince se rozhodla Dominika Gottová (50) po letech vrátit domů. Vyslyšela tak jedno z přání Karla Gotta (†80), který si přál mít svou nejstarší dceru v Česku. Přestože udělat tak radikální krok, opustit manžela a začít nový život nemohlo být jednoduché, Dominika to zvládá skvěle.

Po návratu tráví spoustu času s přáteli, které ve Finsku neměla, hledá si práci a také se těší na české Vánoce. „Já miluji smaženého kapra s bramborovým salátem a české cukroví. Na Vánoce už se moc těším. Strávím je s rodinou a s přáteli a těším se na to, že se se všemi potkám a že to s nimi oslavím,“ svěřila se nám Dominika během rozhovoru na Frekvenci 1.

„Dárečky nechávám na poslední chvíli. Co se mi bude líbit a bude se mi zdát vhodné. Normálně jsem je nakupovala už od listopadu nebo října, ale teď tím stěhováním a přesunem z Finska do České republiky jsem měla jiné starosti než lítat po obchodech,“ dodala Gottová s tím, že pro ni je aktuálně prioritou práce.

Mezi svátky by ale také ráda navštívila místo posledního odpočinku Karla Gotta, který má být pohřben v pražských Malvazinkách. „Ráda bych k hrobu tatínka zašla, ale zatím nevím, kdy ho bude mít. Až se tak stane, přijdu mu povědět, co všechno mám za sebou a jak na sobě pracuji,“ dodala Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám