Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nákupní horečku před Vánocemi rozhodně neprožíval. Zato si na sebe upletl bič v tvrdém jídelníčku a pravidelném cvičení. Honza Kopečný (34) se rozhodl na lednový koncert se svou kapelou a nadcházející divadelní sezónu vypadat fit. Proto začal na své figuře už nyní tvrdě makat.

„Já si většinou na tohle období dávám dietu, chci být fit, takže mi začala krabičková dieta a poměrně intenzivní cvičení. Bohužel mě se cukroví netýká,“ svěřil se nám muzikálový zpěvák, který to rozhodně bere vážně.

„Chodím čtyřikrát i pětkrát týdně cvičit. Jsem poměrně noční tvor, takže já neumím přes den ani dopoledne a jdu cvičit opravdu večer, takže třeba kolem desáté hodiny mě někdo potká. Já si raději přispím a jdu o to později spát,“ dodal Kopečný.

Toho ve formě uvidí v novém roce fanynky nejen na koncertě, ale i na divadelních prknech. Honza totiž přijal novou roli v obnovené premiéře muzikálu Kat Mydlář.

„Bude to taková moje premiéra. Nicméně tenhle muzikál jsem viděl už tolikrát, že si myslím, že ho znám do detailů a těším se na to. Je to nová role v Divadle Broadway, kde já jsem tak nějak na domácí půdě, takže se těším,“ prozradil na tiskové konferenci muzikálu s tím, jakou roli dostal. „Budu hrát mladého Jesenia. Je to taková milá, romantická postava,“ dodal Honza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám