Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec David Gránský (32) se už nemůže dočkat, až během svátků odloží pracovní povinnosti a bude se věnovat jen své manželce Nikole a rodině.

„Já Vánoce miluju. Užívám si každý rok především tu atmosféru, tradice a setkávání se s přáteli a rodinou,“ prozradil pro Super.cz David.

Kromě svatby letos stihl ještě jednu důležitou věc. Konečně dokončil stavbu svého rodinného domku, a tak budou Vánoce ještě o něco radostnější. „Asi tak čtrnáct dní bydlíme ve svém domečku, takže poprvé budeme mít svůj stromeček. Samozřejmě se sejdeme celá rodina u rodičů, ale poprvé budeme s Nikčou i část svátků v našem novém soukromí,“ svěřil se natěšený herec.

Přesto, že je David, alias doktor Maty Bojan ze seriálu Modrý kód, mladý a moderní muž, potrpí si na klasické Vánoce a dodržování tradic. „Moje nejoblíbenější část je štědrovečerní večeře, kdy se celá rodina ve zdraví sejdeme u jednoho stolu. Vždy si přeju, aby nikdy neskončila. Jsem tradicionalista, takže bude kapr a salát, budeme lít olovo, pouštět skořápky se svíčkami, rozkrojíme jablíčka a samozřejmě nezapomeneme na koledy,“ svěřil se romantik Gránský.

Na otázku, zda už nakoupil všechny vánoční dárky, se ale začal vykrucovat a odpověděl diplomaticky, že je to překvapení. „To se uvidí pod stromečkem, kdo byl hodný a bude jich mít nůši, a kdo si jich zasloužil o něco míň,“ dodal s humorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám