Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá wrestlerka Stacy Keibler (32), která již několik měsíců randí s hercem Georgem Clooneym (62), ukázala své dokonalé křivky v bikinách. Pánové by jistě ocenili, kdyby si pohledná blondýnka během dovolené v Mexiku sundala i záchrannou vestu, ale i tak pohled na Stacy jistě lahodil jejich oku.

Stacy si užívá mexického slunce spolu se dvěma kamarádkami a aby si pobyt v oblíbeném letovisku celebrit Los Cabos trochu zpestřila, rozhodla se zdolávat mořské vlny také na vodním skútru. Stacy byla přitom na skútru jako doma a ani skutečně rychlá jízda jí nedělala žádné problémy.

Američanka Keibler, jež se v současnosti věnuje více než wrestlingu modelingu a herectví, předvedla své božské tělo již několikrát, a to dokonce i v pánských magazínech Maxim či Stuff. Po boku George Clooneyho vystřídala italskou herečku Elisabettu Canalis, s níž herec strávil dva roky.

Clooney se s Keibler jako se svým oficiálním doprovodem na společenské události objevil teprve před pěti týdny na premiéře svého nového filmu The Descendants. Jen o tři dny později se však Stacy stala nepříjemná věc, když jí na premiéře dalšího Clooneyho snímku The Ides of March v Paříži vykoukla z dekoltu společenských šatů lepicí páska.

Reklama

Další články

Načítám