Hlavní obsah
Článek

V rámci letošního soustředění soutěže Muž roku, které probíhalo v červnu v Tunisku, vznikal i kalendář dvanáctky finalistů. Ten byl nyní konečně odhalen a také pokřtěn. Čas na křest si našlo deset z dvanácti mladých mužů, hlavně nechyběla vítězná trojice, ze které největší pozornost poutal stříbrný Jan Solfronk, který dorazil i se šerpou ze soutěže Mr. Supranational, kde úspěšně reprezentoval.

„Naprostá spokojenost. Ze 40 účastníků z celého světa jsem se dostal mezi první desítku. Když jsem viděl ostatní borce, je pro mne umístění obrovský úspěch. Vzal jsem si s sebou na světovou soutěž kalendář Muž roku 2020 a všichni se divili, že něco takového naše soutěž má,“ vyprávěl v kasinu na Chodově, kde křest probíhal, Honza Solfronk ověnčený šerpami ze světové soutěže a zdůraznil, že získané zkušenosti jsou neocenitelné.

Prezident soutěže David Novotný je s ukončeným ročníkem spokojený. I další finalisté včetně vítězného Vojty Urbana mají před sebou světové soutěže a David může v klidu chystat další ročník. „Termíny castingů na finalisty soutěže Muž roku 2020 jsou už vyhlášené. Přihlášky najdou mladí muži na webových stránkách soutěže a my jsme zvědaví na nové tváře,“ uzavřel Novotný.

Reklama

Další články

Načítám